Universul AMARU

UNIVERSUL AMARU

Fondat sub semnul dragonului cu 2 capete din mitologia peruana, brandul AMARU propune piese atemporale cu un design unic, ce aduc in prim plan frumusetea vibranta a pietrelor naturale semipretioase. Realizate manual, fiecare bijuterie AMARU este un statement de personalitate ce poate fi purtat in fiecare zi.

Departandu-se de efemeritatea trendurilor pasagere, AMARU vine ca un contrapunct la curentul de fast-fashion, aducand piese atemporale ce pot deveni cu usurinta o mostenire de familie transmisa din generatie in generatie. Influentele art deco si accesoriile vintage orientale integrate in piesele finale le imprima un aer indraznet, iconic.

Colectia initiala cuprinde peste 100 de piese – coliere si cercei, majoritatea unicat, ce impun o estetica a frumosului si a armoniei cromatice. Lucrate cu o doza asumata de intentionalitate, sunt menite sa transmita dintr-o privire atributele femeii care le poarta: autentica, puternica, increzatoare, care se cunoaste pe sine. Cum e si firesc, nu suprascriu personalitatea purtatoarei ci vin sa o reflecte in mod natural.


“ Bijuteriile AMARU vor deveni reperul catre care te indrepti atunci cand iti doresti sa iti comunici personalitatea intr-un mod rafinat:
prin design, culoare si simbolism.”

Credem in proprietatile binefacatoare al pietrelor semipretioase, de aceea, complementar stilului, ne dorim ca ele sa-ti amplifice starea de bine si energia pozitiva.

BENEFICIILE AMARU:

LIVRARE GRATUITA

La comenzile de peste 1000 RON livrarea este gratuita oriunde in Romania

MONEY BACK

100% returnarea banilor daca produsul nu este satifacator in limita a 14 zile de la primirea coletului

PROBA IN SHOWROOM

Posibilitatea de a vizualiza toate colectiile AMARU prin programare in showroom

CE SPUN CLIENTII NOSTRI DESPRE AMARU:

Beautiful, sophisticated, artistic… I absolutely adore the craftsmanship and imagination embodied by these unique pieces. Each stone is handpicked with the utmost care and attention. There is wisdom, […]

Roxana B.Designer

Divine, rafinate si elegante. Create cu pasiune si multa atentie la detalii.

0
+
CREATII UNICE
0
+
VIZUALIZARI LUNARE
0
HR
CLIENT SERVICE
0
+
SCARI URCATE
0
%
CLIENTI MULTUMITI