Retururi

Retururi

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile lucratoare conform Legislatiei in vigoare privind drepturile consumatorilor si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.

Amaru nu va accepta primirea coletelor returnate, trimise cu ramburs.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Amaru va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. In cazul in achizitiilor cu transport gratuit din suma rambursata se vor deduce:

  • 20 de lei (cheltuielile de transport pana la client, suportate de Amaru, in cazul in care coletul a fost expediat prin Fan Curier).

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

In cazul produselor achitate in avans, returnate – se anunta telefonic clientul cu privire la retur. Daca acesta doreste sa i se re-expedieze comanda,  va avea de achitat doar taxele de transport pentru tur-retur (indiferent daca a fost un serviciu gratuit sau nu), plus taxele de re-expediere (daca e cazul: pentru produse in valoare de sub 500 lei pentru transport prin Fan Curier).  In cazul in care clientul nu doreste re-expedierea comenzii, i se va rambursa contravaloarea comenzii, mai putin costul transportului (indiferent daca acesta a fost gratuit sau nu –  20 lei pentru expedieri prin Fan Curier).

In cazul in care clientul nu doreste re-expedierea produselor, i se va rambursa contravaloarea comenzii, minus taxele de transport tur-retur.

Orice comanda ulterioara plasata de acest client va fi expediata cu conditia platii in avans a produselor.

In cazul produselor expediate in regim de plata ramburs – se anunta telefonic clientul cu privire la retur. Daca acesta doreste sa i se retrimita comanda, va trebui sa achite in avans valoarea produsului, dar si cea a transportului tur-retur, prin plata cu virament bancar. La acestea se adauga, daca e cazul taxa de transport pentru re-expediere, si anume:  20 lei pentru comenzi sub 500 lei pentru transport prin Fan Curier.

In cazul in care clientul nu doreste re-expedierea produselor, dar plaseaza ulterior comenzi pentru alte produse, va fi obligat la plata taxelor de tranport tur-retur pentru comenzile neachitate.

Orice comanda ulterioara plasata de acest client va fi expediata cu conditia platii in avans a produselor.